dijous, 6 de setembre del 2007

CAZAFIR 2007. Fira de caça a Mora d'Ebre

Móra d'Ebre serà l'escenari aquest cap de setmana de la vintena edició de la Fira del Caçador, dies 8 i 9 de setmbre a la vora del riu Ebre. Ús fico l'adreça electrònica per si voleu entrar i veure el programa oficial i album de fotos de l'any passat. El programa d'actes de Caçafir començarà dissabte al matí, amb una exhibició de gossos al recinte firal. També hi haurà conferències de caça i de balística, i una exhibició de caça amb falcons i harriers, davant del Club Nàutic.
El diumenge, 9 de setembre, les activitats començaran a dos quarts de nou del matí, amb diferents exhibicions de gossos i concursos. Després tindrà lloc la segona mostra de cuina de caça, amb premis per a tots els participants. Al matí es lliuraran els premis de les diferents proves i a la tarda hi haurà una exhibició de localització de drogues i explosius, a càrrec dels gossos ensinistrats de la Guàrdia Civil. Enguany, l'encarregat d'inaugurar la fira serà el director general de la central nuclear d'Ascó, Rafael Gasca.
Si decidiu anar, el millor dia i que es concentra la major part de les activitats, així com la major mostra de gossos de caça per si en voleu comprar algun és el diumenge. L'entrada sol costar uns 2€ (amb regal de número de loteria per Nadal) i la fira està ubicada en un lloc privilegiat, al costat del riu Ebre, on es pot passejar gustosament veient tot tipus de gossos, principalment de caça. També hi ha barres per poder fer el bocadillet de l'esmortzar i fins i tot al migdia, l'organització, fa una paella monumental per tots els assistents. Be, un dia de camp per treure els crios de casa i que puguen valaïr.
Foto: Cazafir 2006