divendres, 26 d’octubre del 2007

HALLOWEEN a Campredó

Per aquest cap de setmana, abans de l'arribada de la nit de Halloween per al proper dimecres dia 31 a la nit, l'AMPA del col.legi de Campredó ha organitzat una série d'activitats de caire festiu.
El programa de les activitats començarà avui divendres a les 21:30 hores amb la concentració de tots els xiquets i xiquetes disfraçats o no (es val portar careta solsament) a la plaça del poble per conmemorar la "festa de les bruixes", i que consisteix en anar casa per casa de tot lo poble demanant llaminadures. Per això, des d'aquí, demano a la gent del poble que esteu esta nit preparats per si vos toquen el timbre...què seran ells.....els/les bruixes més dolentes que heu vist mai!!! Els podeu veure vindre pels carrers ja que els organitzadors (membre de l'AMPA) porataran carbasses i fanalets encesos.
A la fi de la festa, sobre les 23 hores, els xiquets i xiquetes es repartiran la reocmpensa obtinguda aquesta nit.
A l'endemà, dissabte dia 27, sobre les 16:30 hores s'organitzarà una castanyada i xocolatada a la plaça de l'esglèsia, per recollir fons per a les activitats de nadal i fi de curs.
També, i sobre les 17 hores es farà una deixada d'emprenta de les mans dels xiquets i xiquetes que vulguen sobre la paret baix el famós mural pintat pel pintor local E. Gas.
Esteu tots invitats a participar, com a estar a punt aquesta nit, ja que les bruixes aniran "voltant" per este poble amb moooolta de gana de dolços....es que són unes llépoles!!!