dissabte, 13 d’octubre del 2007

Resum xarla informativa

El passat dijous dia 11 d'octubre, a les 22 hores, es va dur a terme la mencionada xarla informativa sobre el projecte de la nova N-340, anomenada autovia de l'interior. Van assistir unes 200 persones i estava organitzada pel Consell Assessor a Campredó i totes les associacions del poble. Joan Curto va portar unes samarretes (disseny d'Àngela Curto) on es podia veure un persona partida per la meitat, com a símbol de lo que pot passar si ens fan la autovia per on la volen fer, entre Campredó i Font de Quinto, i un escrit que hi fica "entrecampredó i fontdequinto NI PARLAR-NE". Així tots els components presents al capdavant de la xarla portaven la samarreta com a símbol de rebuig a aquest traçat de l'autovia.
La xarla va començar amb l'explicació per part del nostre alcalde, Joan Sanahuja, del projecte elaborat pel Ministeri de Foment i que té el seu traçat entre la part de dalt de la benzinera i la masia de "Mauri", passant per la part de baix de l'hort del "Guarda" (veure fotos a escrits anteriors). També va ensenyar un plànol on es veu aquest traçat i el que s'havia proposat per concens l'any 2005 i que es va enviar a foment amb les al.legacions pertitents. Però ningú sap la raó i Foment a fet el que ha volgut i ens ha traçat l'autovia entre Campredó i Font de Quinto, provocant un gran impacte visual i destruïnt la única sortida que té el poble de Campredó per crèixer, ja que pel nord tenim el polígon, per l'est l'autovia C-42 i per l'oest el canal i el riu.
També es va comentar que ara tenim fins el 7 de novembre per fer les al.legacions pertinents, i que totes les associacions el.laboraran unes al.legacions concensuades per enviar a Madrid.
Per altra banda, el proper dimarts dia 16 i a les 10 hores es cel.lebrarà un Ple Extraordinari a l'Ajuntament de Tortosa per debatre i concensuar la proposta de un traçat alternatiu al proposat per Foment. Cal remarcar que esteu tots invitats, i com més millor!, a presenciar el Ple per veure que passa i per a que el consistori de Tortosa vegi que TOT el poble no hi estem d'acord. Per això, ús podeu dirigir a qualsevol membre d'una associació o al consell assessor per demanar una samarra i portar-la aquest dia.
En quan al tema de les signatures, cal dir que fins dilluns hi ha de temps fer signar una còpia, la que durem el dimarts al ple de Campredó, i després encara hi haurà fins el dia 7 de novembre per poder signar a l'altra còpia que és la que durem a Madrid juntament amb totes les al.legacions.
Foto: Traçat Autovia proposat per foment (roig) i el proposat per l'ajuntament l'any 2005 (verd)
US ESPEREM A TOTS DIMARTS A L'AJUNTAMENT DE TORTOSA!!