dimarts, 9 d’octubre del 2007

Xarla informativa popular

Aquesta setmana és primordial per donar un cop d'efecte a les pretensions del Ministeri de Foment de fer passar la nova variant interior de l'autovia de la N-340 entre Campredó i Font de Quinto.
Com ja sabeu, el consell assessor de Campredó juntament amb totes les associacions del poble (si, si, totes les associacions s'han involucrat al 100%) estem portant a terme un campanya de recollida de signatures amb el lema: "Entre Campredó i font de Quinto ni parlar-ne!", per a poder-les presentar la setmana que ve al Ple Extraordinari que convocarà l'ajuntament de Tortosa. El plaç màxim per poder signar finalitza el proper dijous per la nit a la xarla informativa i d'aquesta manera ja seran entregades per l'Associació Campredó Jove al Consell Assessor.
L'associació Campredó Jove ha sigut l'encarregada de repartir els full per signar per tots els establiments del poble i inclús ha fet uns fulls informatius on s'informa de la barbaritat que volen fer. I durant tota aquesta setmana es dedicaran a anar casa per casa a informar a la gent de tot el que hi ha i de lo que proposen fer amb el nostre poble.
Tal i com ús deia, el consell assessor, les associacions del poble i gent que individualment s'ha ofert a donar un cop de mà, ja estem fent reunions periòdiques (justament ahir dilluns ens vam reunir i el dimecres ens tornarem a reunir per comentar i preparar la xarxa del dijous) per estudiar el tema i si han hagut noves notícies a tenir en compte a l'hora de planejar mobilitzacions de la citadania.
Com ús deia, el proper dijous dia 11, sobre les 22:30 hores (hora per confirmar a hores d'ara, però segurament que serà aquesta) es durà a terme la xarla informativa per part del consell assessor i les associacions del poble del traçat que proposa el Ministeri de Foment i que parteix Campredó i Font de Quinto amb dos.
L'associació Campredó Jove també està elaborant uns cartells per posar a llocs estratègics de l'actual autovia i pel poble.
Segurament que el Ple Extraordinari a l'ajuntament de Tortosa serà la setmana que ve, per lo que també proposem a la gent que si hi pot anar, que hi vagi encara que sigui quedar-se fora al carrer com a senyal de que la gent de Campredó estem totalment en contra.
ÚS ESPEREM A TOTS EL PROPER DIJOUS!