dissabte, 17 de novembre del 2007

Baixa important a la U.E. Campredó

Pos si, amics futboleros i animados de la U.E. Campredó. Hi ha males notícies, i ara que portavem una molt bona ratxa de 5 partits seguits sense perdre i l'ascens cada cop més aprop.
Pos resulta que el passat dimecres durant l'entrenament, el nostre porter en Jordi Castells, va sentir un fort dolor al genoll esquerre. Els propòstics eren els pitjors que es podien esperar. Es vaportar al jugador a l'hospital i li van treure "suquet" de dins al genoll.
A hores d'ara, i paraules textuals del mateix Jordi que ha deixat al blog de la U.E. Campredó, encara si se sap exactament l'abast de la lesió, però segons el metge poden ser els lligaments interns creuats.....mal rotllo m'agafa!!!.....i sobretot avui dia de partit i important per a continuar amb la bona ratxa guanyadora.
Les paraules de Jordi al blog del club han sigut: "hola a tots soc jordi, encara no se que tinc ben be pero el metge me va dir que segurament eren los cruzats pero no sap si trencats o nomes una distenció. Ara m'han de fer una resonància per a saber lo que hi ha. Res pos ara a guanya dema."
Esperem que Jordi es pugui recuperar el més aviat possible i estigue en condicions ja per jugar la lligueta d'ascens a 2ª. També encoratxar i donar ànims a l'altre Jordi per al partit d'aquesta tarde contra el C.F. Catalonia B.
VISCA LA U.E. CAMPREDÓ!!!
Foto: Presentació de la U.E. Campredó davant l'afició al trofeu Martí Laboria.