dissabte, 22 de desembre del 2007

El Pare Noel arriba a l'escola

Gràcies a la inquietut dels membres de l'Ampa del nostre col.legi, aquesta tarde sobre les 15:10 hores ha arribat el Pare Noel a l'escola. Els xiquets, des de P3 fins a 6è, l'estaven esperant tots juntets i sentadets al menjador de l'escola.
Es sentia com tots junts cantaven "Pare Noel, Pare Noel!!", i de cop i volta s'ha assomat per la porta que dona a la cuina.
Llavors només calia vore la cara de sorpresa dels mes petits i les rialles i aplaudiments dels mes granets i dels pares que ens hem arroplegat a una vora per deixar pas al Pare Noel.
Jo diria que aquest any ha arribat una mica més prim el Pare Noel....espero que això no afecte a la donació de regals a tots els xiquets....que s'ho mereixen, es clar.
Demà la tarde continua la festa que l'AMPA dedica als nadals. Consistirà amb una Borrainada, xocolata i multitud de jocs a la plaça del poble, si el temps acompanya es clar. Si plou, segurament que la festa es pot traslladar a la pista poliesportiva. A part, també hi haurà passejades amb els ponis de l'Angel Dellà.
Vos esperem a tots, crios joves i grans!!!
Moltes gràcies AMPA!

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Molt bé per l'AMPA, un punt a favor. No veig cap mestre a les fotos, suposo que no van estar presents a la celebració?

Anònim ha dit...

pk tenen ke anar els mestres¿?¿
no es una cosa del AMPA¿?
es lo mateix ke als viatges que els professors van¿