divendres, 25 de gener del 2008

La Societat de caçadors informa:

El passat diumenge dia 20 de Gener es va tancar la temporada de caça per a l'espècie cinegètica del conill.
Fins al primer diumenge de Febrer, dia 3, es podrà caçar el tord a tot el coto i els dies dijous, dissabtes i diumenges.
Es obligat caçar-lo en lloc fixe (joca) i s'ha d'anar fins al lloc amb l'escopeta enfundada. Es pot portar gos.
Un cop hagi acabat el període hàbil establert pel Departament de Medi Ambient, es demanarà com tots els anys la pròrroga per la caça del tord un mes més.
La Junta Rectora.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Et felicito per la idea que has tingut per crear aquest blog, que suposo està en els seus inicis. Sobretot s'agraeix la informació sobre la caça, i donada la teva situació dintre la societat de caçadors seria interessant que poguessis avisar sobre aspectes relacionats, com és el cas de si es dóna i fins quan prórroga pel tord. De totes maneres, la iniciativa ja és bona però ara falta que hi hagi continuïtat.

Lo Barber ha dit...

Moltes gràcies pel teu suport Sr. Anònim. Ja que no és fàcil "intentar" estar al dia i a la vegada que et "tirotegen" en comentaris poc agraciats (i que conste que no em refereixo al teu).
En quan al tema de la caça, doncs així ho estic fent fins ara. Anar informant de lo que hi ha.
En quan a la pròrroga del tord, pos el dilluns passat vaig fer l'escrit demanant la pròrroga del tord al Dpt. de Medi Ambient a hores d'ara (que jo sapigue) pos encara no s'ha pronunciat. Fet que indica que segurament que enguany no la donaran. En tot cas, demà parlaré amb el Sr. President per si te alguna novetat.