dimarts, 11 de març del 2008

Cursa de Canicross a Campredó

Suposo que al llegir el títol del post en seguida heu pensat "Què collons és això del canicross?". Encara que també suposo que els que esteu dins el món de l'atletisme i afins sabeu de lo que és tracta.
Fonamentalment es tracta de recòrrer una cursa de montanya acompanyat del teu gos, el qual el portes lligat a la cintura i t'ha de servir per còrrer davant de tu (això si el gos és bo i està ben ensinistrat) i així estirar-te i fer-te menys pessada la cursa. Ja que es tracta d'una cursa de 12 Km. per les montanyes de Campredó anant per camins de terra i senderes estretes i plenes de pedres. Dissabte passat vaig anar amb el company Gerard i altes membres de l'organització a veure el circuit i déu ni do lo "durillo" que és....la suada que ens vam fotre...i això que vam fer alguns trams amb el 4x4 meu. Ús fico una foto que vaig fer amb el mòbil per un dels trams que vam anar a peu, concretament era a la part de baix de la Torra, tocant al terme de l'Aldea.
La cursa començarà a les 8:15 hores del proper diumenge dia 16 de març, i com he dit abans, comença a l'esplanada de l'ajuntament, va cap a Font de Quinto i ravaleta, continua cap a la Torra fent un tomp per la bassa de baix de la ravaleta, passa per la torra i continua cap a l'ermita de Solicrú. Allí es tira cap a la dreta bordejant el cim de la montanya fins baixar en direcció a la Casa del Prat (Torre del caragol), anant d'allí a buscar el canal i cap a Campredó un altre cop.
Podeu mirar aquí tota la informació sobre la cursa.
Per cert, si algú està interessat en participar en l'organització de la cursa fent de jurat de pas, que menvie un missatge al correu lobarber@gmail.com.
Ús esperem el diumenge!!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Hi han hagut eleccions??? No ho pareix!
Iniciativa curiosa la del canicross, felicitats per a l'organització.

Lo Barber ha dit...

Perdoni vostè senyor anònim/a, però el tema eleccions no el vull comentar, al menys a títol personal. Com a molt puc ficar els resultat obtinguts a Campredó per les diferents forces polítiques que es presentaven. Però crec sincerament que tenen poc interés general, com a molt coriositat.
No obstant, gràcies per l'incís. En quan al canicross, gràcies i espero la vostra presència.

Anònim ha dit...

A mi si que m'interessa saber els resultats obtinguts a Campredó. Podries penjar-los al teu blog?

Gràcies!

Lo Barber ha dit...

Ja estan penjats. Salutacions.