dijous, 17 d’abril del 2008

Festa anual Penya Taurina "La Tradició"

El passat dia 13 d’Abril, la penya taurina La Tradició, va realitzar a la ramaderia de Rogelio Martí el dinar anual. Aquest a sigut el segon any d’aquest dinar que anualment organitza la penya. Vam tenir un dia esplèndid, a pesar que a primera hora del matí va fer una mica de vent i va refrescar, però tal i com va anar passant el dia va anar fent més calor.
El dia va començar per trobar-nos tots junts a la plaça de l’esglèsia, i tot seguit ens vam desplaçar a la ramaderia. Quan vam arribar vam esmorzar per agafar forces per poder torejar. Aquest any hem sigut 85 persones que no està malament.
I ja esmorzadets ens vam posar a la feina i vam saltar al “ruedo”. El matí va donar molts bons detalls: bons quiebros, molts salts i algun que altre “revolcon” (aquest any han siguts uns quants), i també vam fer un joc que consistia en posar una cervesa al mig de la plaça i un obridor, el que volia beure tenia que obrir la botella allà al mig, això va donar molt bon joc i va ser molt entretingut i divertit. Ja per finalitzar el dia ens vam seure tots plegats i vam gaudir d’un bon dinar. En el transcurs del dinar es va fer entrega dels premis als toreros, al millor salt va ser per Jordi Sorribes (fill), el millor “revolcon” va ser per Manel Talarn, el millor cambrer de la plaça, es a dir el que va obrir més botelles allà al mig, va ser per Gabi Marín i una menció especial per al que no es va moure ni un mil·límetre del burladero, passes el que passes durant tot el matí, va ser per Ricardo Mulet. També es va fer entre els assistents dos rifes, una d’un pernil que va ser per a Jordi Sorribes (pare), i un altra d’un dinar per a dos persones al Restaurant Lo Coent que va ser per al pintor Cid. Com a novetat aquest any es va fer després de dinar una mica de ball, i tot seguit dos vaquetes més per arrodonir el dia, destacar que per la tarda també es va veure algun “revolcon” més.

Esperem que tots s’ho passessin bé i que l’any que ve ho poguéssim repetir i siguem més gent.

Joan Carles Gisbert Martinez