dijous, 3 d’abril del 2008

Robatoris en cadena al nostre poble

Este passat cap de setmana els robatoris sobre bens immobles van arribar al nostre poble, i concretament a les casetes i xaletets propers al poble.
Els robatoris van succeïr principalment a la zona de montanya situada al marge esquerre de l'autovia Tortosa-Aldea. I van ser els típics robatoris de raventada de porta o finestra, entrar i emportar-se tot el de valor que podien trobar. En un principi no hi ha que lamentar danys personals, ja que la majoria de cases són casetes de montanya o segones residències per lo que en aquells moments no hi havia ningú al seu interior.
Segons paraules d'un afectat, "van intentar entrar per la porta però no van poder i van entrar per la finestra. No hi havia res de molt de valor, però si unes eïnes del paleta que en aquells moments em feia unes petites obres a la caseta i se les havia deixat per al dia següent".
Crec que al que més li van pendre va ser a un important agent d'assegurances que té una caseta a la nostra zona, per lo que suposo que deu tenir el "parte" de l'assegurança feta...
Suposo que estos dies podreu vore patrulles dels Mossos d'Esquadra o de la Guardia Civil rondant pel poble i hortes, per lo que ja podreu esbrinar a què es deu. I tranquils que quan farà falta la seva presència ja no els veureu.
Com anècdota només cal destacar la versió d'un afectat que em deia: "Un cop vaig vore que m'havien entrat vaig trucar als Mossos i el primer que em van dir va ser: Ara tenim molta feina, ja vindrem quan podrem..."

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Volia saber, si te alguna cosa a vore la policia, mossos, etc., que dissabte passat estaven voltant pel poble i hortes, amb els robatoris que s'han produït aquests últims dies??? Gràcies.

Lo Barber ha dit...

Pos no se, la veritat es que no se res del tema. A títol personal, pos suposo que si. Igual estos dies van circulant per aquí per si veuen algun vehicle sospitòs.
Com veig que has ficat la mateixa pregunta al bloc de l'alcalde, a vore que et diu ell...