divendres, 2 de maig del 2008

Els vestidors ja ha licitació

El Ple de l'Ajuntament de Tortosa ha aprovat ja encarregar a l'empresa municipal GUMTSA la contractació, licitació i execució de l'obra de construcció dels vestidors per a les instal·lacions esportives de Campredó. Aquest projecte, inclòs al Pla Únic d'Obres i Serveis, té un pressupost de 327.000 euros. L'alcalde pedani de Campredó, Joan Sanahuja, ha explicat que dels nous vestidors se'n beneficiaran tan els usuaris de la piscina municipal com també els del camp de futbol i futbol-sala.
Està previst que les obres comencen tan bon punt es tanqui la piscina a finals d'agost, per així no molestar a la gent que està prenent el sol a la piscina i omplint-los de pols i altres malestars que produeix una obra de construcció.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ens podries donar informacio de com esta la situacio de la N 340?
penjar algun document o planos etc
gracies.

Lo Barber ha dit...

Hola anònim. En quan a informació, només et puc dir que la cosa està igual que com la vam deixar. O sigui, que el Ministeri de Foment no s'ha mogut des de que es van enviar les al.legacions pertinents amb el traçat alternatiu (suposo que el tema de les eleccions generals ha influït).
En quan a plànols i demés, si vas a la sala de dalt de la pedania estan penjats els plànols, tan els que va enviar el Ministeri de Foment com els que ja hi havia de l'any 1995.