dissabte, 31 de maig del 2008

Les obres de la torra en bon camí

Aquesta setmana m'ha arribat al correu de la redacció (je,je,je...sona bé, oi?...com si fos un periodiste....je,je,je) unes fotos de part de l'arquitecte local Damià Encontrado. Són una col.lecció d'unes 6 fotos en diverses vistes, tan des de baix com des de a dalt de la torra, del seu estat actual.
Les obres van en bon camí. La torra ja conta amb un esquelet exterior de bastides per a facilitar la seva ascensió fins a la part més alta i així poder-la restaurar de dalt cap a baix.
La part de dalt ja es veu llimpia i arreglada. I a la part de baix ja han tapat el forat que tenia i que donava al riu/canal ficant-li com un marc de porta de tipus arc.

Per altra banda, també comentar que des de l'ajuntament estem treballant amb la O.T.G. (Oficina de Treball de la Generalitat) de Tortosa per poder establir un vincle de col.laboració que constaria de tenir a la nostra disposició una sèrie de gent amb dedicació exclusiva per a feines tipus escola/treball.












Aquestos grups estarien formats per:
1 grup de dedicació a llimpiar tota la zona que dona a la falda de la torra, consistent a treure tots els arbustos que llegalment es poden arrancar.
1 grup compost per un enmargenador i un ajudant per fer màrgens a esta zona i així poder-la anivellar.
1 grup compost per un paleta i un peó per construir al marge dret de la carretera que puja fins la torra d'uns serveis per a la gent i d'unes barbacoes.
Tot això estè encara en fase embrionària, però hi estem treballant per a que pugui acabar de nèixer.

Fotos: Damià Encontrado