Per començar, un vermoutet a base d'embotit ibèric i truita de pataca de la casa. De segon, la carn rostida composta de: saltxixa, pintxo, baldana i carn de corder; acompanyada amb el suculent all-i-oli i pa torrat (per no dir "sucarrat"...).
I per acabar una taula repleta de: pastís, cocs de totes les formes i colors, pastissets, i com no, el flan ja habitual de la Xec Manola, el flan de café....uuuummmmm!!!!
Acabant la festa amb un senyor cremat de conyac fer pel Sr. rufo, que no estava gens malament. Jo diria que és el primer cop que un cremat s'acaba.....algo hi haurà....
Bé, un any més....una festa menys!
La pròxima!...Sant Joan!
I recordeu que el dissabte dia 14 hi ha ball al poble organitzat per la U.E. Campredó.
Fotos: Gerard March.
1 comentari:
Pos felicitats Robert! quina festassa... m'han entrat ganes de provar el flam de cafè :-)
Publica un comentari a l'entrada