diumenge, 1 de juny del 2008

Felicitats Robert!

Encara que avui no era el dia en que l'amic Robert feia....uuuufffff.....quants en feia?.....pos jo diria que ja m'ha agafat....je,je,je....per ara..... Pos hem cel.lebrat el seu aniversari tan com cal, amb un bon dia a base d'un obn "vermout" i unaq bona rostida de carn amb un senyor all-i-oli fet per mi i acabant amb un bon postre replé de dolços que en seguida es transformen en uns bons "michelins".
Pos la jornada ha comançat obre la una del migdia quan ha començat ha arribar els invitats. Venien de tot arreu, tan del poble com de fora. Crec que en total han sigut una trentena de convidats, entre grans i menuts.
Per començar, un vermoutet a base d'embotit ibèric i truita de pataca de la casa. De segon, la carn rostida composta de: saltxixa, pintxo, baldana i carn de corder; acompanyada amb el suculent all-i-oli i pa torrat (per no dir "sucarrat"...).
I per acabar una taula repleta de: pastís, cocs de totes les formes i colors, pastissets, i com no, el flan ja habitual de la Xec Manola, el flan de café....uuuummmmm!!!!
Acabant la festa amb un senyor cremat de conyac fer pel Sr. rufo, que no estava gens malament. Jo diria que és el primer cop que un cremat s'acaba.....algo hi haurà....

Bé, un any més....una festa menys!
La pròxima!...Sant Joan!
I recordeu que el dissabte dia 14 hi ha ball al poble organitzat per la U.E. Campredó.
Fotos: Gerard March.

1 comentari:

Clara Àlvarez ha dit...

Pos felicitats Robert! quina festassa... m'han entrat ganes de provar el flam de cafè :-)