divendres, 22 d’agost del 2008

La U.E. Campredó comença "l'estage" de pre-temporada

Aquesta setmana la U. E. Campredó ha començat el seu estage de pre-temporada. Concretament el passat dilluns van començar els entrenaments, tal i com podem apreciar al comunicat que ha fet la pròpia U. E. Campredó al seu bloc, a les 8 del vespre baix les ordres del nou entrenador.
Les novetats per a aquesta temporada són, com acabem de mencionar, la incorporació d'un nou entrenador en substitució de Ximo Paredes, que crec que ha anat a entrenar a l'Ampolla. Aquest nou entrenador, anomenat Angel, va ser entrenador del juvenil de la U. E. Remolins-Bitem la passada temporada. La veritat es que és un entrenador del tot desconegut per a mi, suposo que al cap d'uns partits ja podrem fer una valoració més detallada del seu sistema de joc.
En quan a les baixes, cal dir que el Campredó ha tingut fins un total de 9 baixes de jugadors que l'any passat jugaven al club. Les més destacades són les baixes dels veterans Santi Castells, Sergi Sánchez i David Lluch.
En quan a les altes d'enguany, crec que fins ara ha hagut 4 altes i totes elles portades pel nou entrenador des de la seva estada al juvenil del Remolins-Bitem.
En quan als partits de pre-temporada a realitzar, es començarà per un amistós aquest cap de setmana contra un combinat de joves jugadors de Tortosa i l'altra setmana es disputarà el Trofeu "Martí Laboria" amb un disputat partit contra el Camarles de la 2ª Territorial.
Cal destacar en l'escrit que ha fet la Junta de la U. E. Campredó en el seu bloc invitant a la gent que es vulgui unir en els entrenamants i així practicar una mica d'esport.