dimarts, 2 de setembre del 2008

Comencen les obres dels vestidors nous

Justament un dia després de tancar la piscina fins l'estiu que ve, ja han començar a pintar a terra el que seran els solaments dels nous vestidors. Aquestos nous servidors serviran tan per a la gent de la piscina com per als jugadors de futbol que hagin de realitzar algun partit al camp de futbol, situat al costat mateix de la piscina.
Tal i com comenta l'amic Gerard en el seu bloc, els projecte dels vestidors nous ja es va elaborar en l'anterior govern municipal a presa feta (suposo que per propaganda electoral), sense tindre en compte el seu contingut, ni la seva situació exacta ni si el seu pressupost era l'apropiat per la magnitud de l'obra que s'havia de dur a terme.
Com que les obres dels nous vestidors estaven incloses en el PUOSC (Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya) tenia un plaç d'ejecució, i aquest plaç era enguany. Per lo que es va tindre que refé el projecte de nou de pressa i corrents, per poder tenir accés a la subvenció, informant es clar a totes les parts afectades (principalment a la directiva de la U.E. Campredó) i per tenir-lo enllestit abans del Juliol que es quan s'acabava el plaç.
Les obres haguessen pogut començar en puntualitat a principis de Juliol, però des de el Consell Assessor van veure convenient i produent començar les obres un cop s'hagués tancat la piscina. D'aquesta manera no trencariem les estades de la gent a la piscina amb sorolls i pols tots els dies.

Foto d'ahir dijous. Ja han començat els treballs d'excavació de les rases per a les cimentacions.