dijous, 18 de desembre del 2008

Festa de Nadal al Col·legi "Port Rodó"

Aquesta mateixa tarde de dijous dia 18 s'ha realitzat la festa que dona per acabat el primer trimestre del curs 2008-09. La festa començava a les 19 hores i tenia una durada prevista d'aproximadament una hora i poc méds.
Aquesta festa de caire nadalenc ha estat organitzada pel claustre de mestres de la ZER Mestral. La intenció de la festa era, per un part, fer una sèrie d'actuacions on han intervinguts tots els cursos del centre, i per l'altra, ensenyar als pares els treballs realitzats pels alumnes durant aquest trimestre. També ha servit per donar una pasejada per les aules dels nostre crios i poder veure de primera ma el seu treball i la tasca realitzada pels mestres.
En quan a les actuacions, els més petits han cantat cançons de nadal, els més granets s'han atrevit a cantar i també tocar la flauta amb la direcció de la Maria, la mestra de música. També s'ha realitzat una petita obra de teatre amb anglès, fet que fa destacar el treball de la mestra d'anglès per inculcar als nostres crios aquest idioma tan important avui dia.
I per acabar les actuacions, els més granets han realizat una cantada i tocada (amb la flauta) de cançons de nadal i d'altres coneguda popularment com "l'Himne a l'Alegria" amb la direció i compàs de la mestra de música. Crec que els ho ha quedat molt bé.
I per finalitzar tot l'acte, els pares i demés acompanyants hem anar al hall del col·legi on hi havia una taula amb els treballs dels nens i nenes del col·legi.

1 comentari:

poemes i lletres ha dit...

eik Manel,
m'has passat aquesta vegada... Quan ho has escrit, tio??? No has sopat???
salut, et robo una foto...
emigdi