divendres, 16 de gener del 2009

Les inversions a Campredó del Fons Estatal d'Inversió Local

L'Ajuntament de Tortosa iniciarà en breu les obres d'un important paquet d'obres públiques per valor de 6.164.000 euros amb càrrec al Fons Estatal d'Inversió Local. La rehabilitació del parc municipal, la urbanització dels carrers Llarg de Sant Vicent, Major i Portal de Remolins, la construcció de la Casa de la Música, la urbanització dels vials interiors de l'antic Escorxador, l'enjardinament de diversos espais urbans així com de l'enllumenat, l'arranjament de camins i carrers, el soterrament de diverses illes de contenidors, junt a diverses actuacions a tots els pobles de la ciutat, conformen el gruix d'aquest conjunt d'obres que no estan incloses al Pressupost de l'Ajuntament i que s'han d'executar abans que finalitzi aquest any 2009.
L'Ajuntament també executarà el projecte de construcció de la Casa de la Música, l'edifici que ha d'acollir l'Escola de Música, la Banda Municipal i l'Aula de Música Tradicional. El nou immoble (800.000 euros) s'ubicarà a la cruïlla entre els carrers Maria Rosa Molas i Enric d'Ossó, al costat de l'església dels Dolors. L'actuació inclou la remodelació integral de la plaça. Un pressupost similar (890.000 euros) es destina a la urbanització del traçat dels vials interiors de l'antic Escorxador, al barri de Remolins, obra complementària a la restauració dels diferents pavellons que s'està duent a terme. La renovació de tota la il·luminació de l'avinguda Generalitat s'emporta també una part important d'aquest pressupost (355.021 euros).
El parc municipal Teodor Gonzàlez també veurà molt millorades les seves instal·lacions durant aquest any. L'Ajuntament hi farà intervencions per valor de 687.014 euros. Millores al llac, renovació del parc infantil, dels bancs i de l'enllumenat, senyalització botànica, instal·lacions de reg per goteig, renovació del mobiliari, actuacions als parterres i el tancament amb vidre i renovació de la instal·lació lumínica de la Llotja, són algunes de les actuacions que es duran a terme.
A Campredó s'urbanitzarà el camí d'accés a Font de Quinto, el que ve de la via de Servei paral·lela a l'autovia. A aquesta obra li ha correspós un pressupost d'uns 250.072,32, ja que aquesta xifra surt de multiplicar el nombre d'habitants que té Campredó per l'import que ha donat l'estat per habitant.
Aquesta obra ja estava amb ment de fer-se degut a l'anterior notícia de que una S.A.T. es volia instal·lar a la zona de la finca del Mas de la Missa, per lo que la mateixa empresa que va demanar els permisos, va demanar com a condició que s'habilités l'actual camí per al pas de camions de gran tonatge. Ja que aquesta empresa es dedica a l'exportació de cítrics cap a l'extranger.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Quan ho veigue, meu creuré!

Anònim ha dit...

Jo, tambe

Lo Barber ha dit...

Anònims, suposo que el Srs. Zapatero i Solbes no faran broma amb això...ja en fan prou amb el finançament de l'Estatut! no trobeu?

Anònim ha dit...

També estaria bé que arreglessen los clots que hi ha per a anar a Font de Quinto (pel camí dels pinets i de pax, diguessem...)

Anònim ha dit...

Bueno, en primera instància serà Zapatero i Solbes els qui donaran els diners. No obstant, serà el Sr. Bel qui els administrará... més aviat el que em preocupa és el segon pas i no el primer.

Lo Barber ha dit...

Què fàcil és dir les cose des de l'anonimat....
A l'últim anònim, no se que li preocupa si és una cosa que ja està escrita i aprovada en ple municipal. I jo me'n fiaria més d'un economiste que no d'un professor d'institut...en el tema de gestionar els calers, es clar...
I a l'anònim anterior, crec que no fan falta 250.000€ per tapar 4 clots. Això és tema de fer una "batxejat" quan hi hagi uns quants clots. Lo que no es pot fer cada setmana. I tranquil que es farà, com sempre s'ha fet fins ara...

Anònim ha dit...

no cal ferro cada semana, esta clar, pero tampoc fa falta esperar mes d'un any, com fa lo del cami del riu,a la altura de la pedrera, aixi com d'altres camins que donen pena...

Lo Barber ha dit...

...Més decepcionat estic jo veien que hi ha "persones" que no tenen.....(lo que han de tenir) per ficar un simple comentari amb la corresponent signatura amb noms i cognoms.