divendres, 2 de gener del 2009

Treballs a la zona de la Torra

Des de l'ajuntament s'han dur a terme reunions amb l'oficina de la O.T.G. (Oficina de Treball de la Generalitat) a Tortosa per demanar una sèrie de Plans d'Ocupació per poder dur a terme una sèrie de feines a la zona de torra per al seu acondicionament en zona desbarjo. Una de les tasques és la de neteja, concretament a la zona de bosc i matolls que hi ha al seu davant mirant cap al riu.
Aquestos Plans d'Ocupació que es van demanar consisteixen en un parell de persones per dur a terme feines de desbrossament, en un primer pla; i més endavant un altre de dues parelles mes per fer tasques de pica-pedrer i de paleta i peó per poder habilitar-ho per fer-hi una zona d'esbarjo amb un rostidor i altres serveis complementaris i necessaris.
Pos este mes de desembre es va concedir des de l'O.T.G. un Pla d'Ocupació de dos persones durant sis mesos. Es va mirar a la mateixa oficina les persones que estaven apuntades a l'atur i concretament a estos plans d'ocupació i es escollir a dos persones del poble.
Concretament el passat dia 30 van començar les tasques de neteja i desbrossament de la zona de baix de la torra i continuaran amb tota la falda, treien els matolls i esllemenant els arbres existents.