dijous, 19 de febrer del 2009

Èxit d'assistència al carnaval del Ceip "Port-rodó"

Aquesta mateixa tarde de divendres s'ha celebrat la festa de carnaval al col·legi públic "Port Rodó". La gresca i la disbauxa ha començat a les 15:30 hores a la plaça Mn. Cardona. Allí ha tingut lloc la concentració de tots els xiquets i xiquetes, tan del col·legi de Campredó com els que venien invitats del col·legi de Vinallop, els quals han arribat moments abans amb autocar.

Un cop tots els xiquets ja havien arribat a la plaça tots disfressats, que anaven cada curs amb una vestimenta típica d'una zona, població o territori; han tingut lloc les fotos de rigor amb tots els cursos i els corresponent mestres a l'escala de l'eglèsia. Quan tots els xiquets ja havien passat per la sessió de fotografia, s'han ficat amb ordre segons la edat i ha començat la comparsa pels carrers del poble fins arribar al mateix col·legi.
Un cop han arribat tots al centre, s'han aplegat borejant la pista esportiva. Allí una de les mestres ha agafat el micro i ha començat a cridar a tots els cursos, de menys petits a més grans, els quals es ficaven al mig de la pista a toc de cançó. Cada curs, segons el disfràs que portava, tenia associada una cançó.





Quan ja han acabat de passar tots els cursos, ha vingut el moment de la despedida i la cua (tan de crios com de grans) a on l'AMPA donava el xocolate bullit i "algun" biscuit.



Bé, una bona tarde amb bon temps i amb molta expectació. Ara només cal anar preparant i enllestint la disfressa per demà al carnaval de Campredó '09.