dimarts, 10 de març del 2009

Comencen les mobilitzacions

Els veïns de Campredó han decidit mobilitzar-se contra el traçat de la futura autovia de l'interior (A-7) que ha previst el Ministeri de Foment, ja que trinxaria el poble i separaria el nucli urbà i el barri de Font de Quinto. L'alcalde pedani, Joan Sanahuja, va explicar que el consell assessor i tota la resta del poble va acordar divendres fer una primera acció contundent, amb el tall de l'autovia de Tortosa a l'Aldea (C-42) un dissabte al matí, com a mesura de pressió. Segons Sanahuja, encara no s'ha decidit la data exacta de la mobilització, que es vol convocar després de sol·licitar permís a la Subdelegació del Govern a Tarragona i ajustant-se a la legalitat. «Però no trigarem massa; estem parlant de fer-ho d'aquí a dues o tres setmanes», va assenyalar l'alcalde pedani. Així, Sanahuja va assenyalar que els veïns de Campredó estan molestos i decebuts per la decisió de Foment de rebutjar les al·legacions que van presentar-se des del territori. «El sentiment de greuge és molt profund, ja que tothom està d'acord que aquesta autovia és necessària, però no volem que es faci amb aquest impacte», va afegir. De fet, Sanahuja va remarcar que el poble de Campredó no s'oposa a la nova autovia: «Prou que ens queixem tots, d'haver de pagar l'autopista», va dir l'alcalde pedani, i va concloure: «Tenim assumit que qualsevol infraestructura nova té una afectació, però ens neguem a acceptar aquesta trencadissa que volen fer-nos a Campredó.»
Nota: Notícia extreta del bloc "La Marfanta".

4 comentaris:

Mil càrrecs del PSOE ha dit...

Tot i que no confio amb els convergents, ni que encapçalin cap lluita que dignifiqui el territori,
espero que tingueu sort a Campredó. A veure si els convergents de Campredó féu allò que no fan la resta d'ebrencs del partit, sempre aliats amb altres causes.

Lo Barber ha dit...

La figa de ta mare, en tot cas diràs "fan"...
Suposo que saps qui sóc, i per tant, ni sóc del partit ni el represento a cap lloc.
ENTRE CAMPREDÓ I FONT DE QUINTO, NI PARLAR-NE!

Mil càrrecs del PSOE ha dit...

Home, ets fill de l'alcalde...m'han dit. suposo que és veritat. Que consti que, malgrat que no conec bé el traçat (he estat poc a Campredó) estic en contra que es destrossi un poble. em permetràs, però, que dubti que els convergents lluitin, ja que no ho han fet gaire sovint.
salut

campredopoble ha dit...

Farem poble i evitarem que es faci el traçat. Cal optimisme, sinó no anem enlloc