dimarts, 17 de març del 2009

El 4 d'abril, tots al carrer!

Després de convocar la reunió informativa per a tot el poble fa dos divendres, on es va informar a tothom de com estava el tema de la nova autovia A-7, la passada setmana ens vam tornar a reunir els membres del Consell Assessor per ficar una data de començament de les protestes que farem en contra del traçat que ens partirà el poble en dos.
Finalment s'ha quedat en fer una manifestació el proper dissabte dia 4 d'abril. Aquest acte reivindicatiu consistirà en tallar l'autovia C-42 (Tortosa-l'Aldea) pel seu pas per Campredó, a l'alçada d'on ha de creuar la nova autovia A-7. Òbviament aquesta data ve supeditada a l'aprovació per part de les autoritats competents del permís per poder fer la manifestació i de tallar una via pública.
Així que ja podeu començar a arroplegar llançols vells i comprar pots de pintura per començar a fer les pintades "ENTRE CAMPREDÓ I FONT DE QUINTO, NI PARLAR-NE!"

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Avore si per una vegada tots els campredonencs anem a una

Unknown ha dit...

s'ha de fer la màxima difusió entre tots i demanar la col·laboració de gent de tots els pobles de les nostres terres.

Lo Barber ha dit...

Hola Gerard, pos si tens raó. I ara que ho dius, des del Consell Assessor ja ens hem mogut i em trucat a la porta de la PDE. I l'altre dia ens va respondre Manolo Tomàs amb un missatge dient-nos que ho comunicaria a l'assamblea i que per suposat que teniem tot el seu recolsament.
Crec que, com tu dius, és important anar a picar a totes les portes de les plataformes i altres associacions que estan reivindicant alguna cosa. Entre tots farem més força.
ENTRE CAMPREDÓ I FONT DE QUINTO, NI PARLAR-NE!