dimarts, 3 de març del 2009

L'Ajuntament encarrega a GUMTSA obres a Campredó

L'Ajuntament de Tortosa ha aprovat en sessió plenària encarregar a l'empresa urbanística municipal GUMTSA la realització de diferents projectes d'obres al municipi: el casal de veïns a Santa Clara, la millora de les instal·lacions esportives dels Reguers, el punt d'informació als Jardins del Príncep, la pavimentació de la plaça Santa Coloma, així com l'aixecament topogràfic del projecte de pavimentació del camí d'accés a Font de Quinto, de Campredó.
Concretament la notícia fa referència al projecte que s'ha de dur a terme amb el pressupost que l'Estat a destinat a tots els ajuntaments per fer front a la crisi actual i a l'elevat augment de l'atur a tot l'estat.
El projecte que es va presentar des de l'Ajuntament per optar a la subvenció de l'Estat era el d'arrenjament d'un camí nou de 6 metres d'amplada per al pas de tots tipus de vehicles, amb servei d'aigua potable per al veïns inclòs, des de la carretera de servei paral·lela a l'autovia fins al nucli urbà de Font de Quinto i Raval del Pom. Aquest projecte s'ha fet amb la idea de poder donar un servei a les empreses que tenim en aquell indret i que demanaven feia temps un camí més robust i segur per al pas de camions de gran tonatge per la seva feina diària. Així com la mirada al futur per la impantació de noves empreses que donaran feina i estabilitat a la zona.