dimarts, 7 d’abril de 2009

Campredó va surtir al carrer!

El passat dissabte, tal i com s'havia programat i convocat a tot el poble des de le Consell Assessor, es va dur a terme la manifestació en contra del traçar proposat pel Ministeri de Foment de la nova autovia A-7. A part de la multitud de gent del poble que va acudir a la cita, també vam venir els companys del "Canalet" de Jesús també afectats pel traçat de la nova variant de l'autovia de l'Eix de l'Ebre. També vam contar amb la presència de representants de tots els partit polítics del consistori Tortosi, com la de l'alcalde Ferran Bel. Dels poble afectats, va haver presència de regidors de l'Aldea i Amposta. També cal destacar, i des d'quí vull felicitar-los per la seva petita aportació a l'acte, la presència dels alcaldes de Vinallop, Bítem i Els Reguers.
En total, encara que lo que importa és la sensació de poble que va donar Campredó i els seus conciutadans, van ser sobre les 500 persones, tan grans com petites, les aplegades a les 11 en punt a la plaça Mn. Cardona on des d'allí van agafar el lligallo a munt per anar a buscar l'autovia.
Un cop a l'autovia, els Mossos d'Esquadra ja l'havien tallat, per lo que seguidament ens vam ficar tots els manifestants al mig mateix de la mateixa. A continuació, Albert March va llegir un petit conte de com seria la zona afectada per l'autovia d'aquí a uns anys, deserta de gent i repoblada de boscos i animals. I per acabar, el nostre alcalde va llegir el manifest final de rebuig al traçat proposat per foment i d'agraïment a totes les persones allí presents. I ara a esperar les reaccions, tan per part del Ministeri de Foment com dels estaments catalans en contra del traçat. Si no hi ha reaccions, pos les reaccions les tornarem a fer des de Campredó, i aquest cop més contundents.
ENTRE CAMPREDÓ I FONT DE QUINTO, NI PARLAR-NE!
CANVI DE TRAÇAT, JA!