divendres, 15 de maig del 2009

Les festes en marxa!

Després de sentir alguns comentaris, inclús hi ha un grup creat al facebook de que "volen una setmana de festes", crec que ja ha arribat el moment de dir que si, que enguany i com tots els anys hi haurà festes a Campredó. Una cosa així no es pot de deixar de fer mai!
També és cert que no hi ha comissió i que els dos únics supervivents de la comissió de l'any passat van tenir de plegar per falta de suport d'altra gent per poder-les organitzar. I per altra banda tampoc ha entrat cap comissió nova.
Per aquesta raó, i veient que anava passant el temps i no sortia cap comissió nova, des de el Consell Assessor hem tingut d'agafar les rendes del caball i tirar endavant. La idea és fer en un principi dos caps de setmana, la del 25 i la següent, i els dies entre setmana es faria alguna cosa depenen de l'organització i la participació de les diferents associacions que hi ha al poble.
La idea que tenim des de el Consell és que, i després d'haver-mos ja reunit amb totes les associacions del poble, cada associació s'encarregue d'organitzar algun que altre acte festiu per als dies de festa. Òbviament ja hi ha un acte asignat, la penya taurina serà la que organització els bous. Crec que a dia d'avui ja s'han tingut contacte amb ramaderies per negociar preus i dies.
Per altra banda, des de el consell es farà la feina "burocràtica" (moviment de papers, permisos i contratacions d'orquestres, etc.). Aquesta mateixa setmana ja s'han començat les entrevistes amb empreses d'espectacles pel tema de les orquestres.
Un punt que encara hi ha a l'aire és el tema de la "cantina". Com que no hi ha comissió, no hi ha gent per portar-la. El que s'ha fet és el mateix que es fa en altres municipis, posar la cantina a subasta. El problema és que a dia d'avui encara no hi ha cap postor. És llàstima perquè és una bona ocasió per a alguna associació per poder fer calaig per a sufragar les seves activitats.
Des d'aquí demana que si alguna associació o algun particular està interessat en agafar la cantina que es fiqui en contacte amb algun membre del Consell o que passe per les oficines municipals.
I per acabar, ja animar a la gent a que es comence a moure i a que si algú té alguna activitat que proposar i organitzar ho digue ja per poder-la incloure al programa oficial.
Bones festes majors 2009!