dilluns, 22 de juny del 2009

IIº Aniversari del bloc

La veritat és que ni me'n recordava del dia que vaig començar el bloc. I mira per on que el passat dia 15 de juny va ser la data que em vaig ficar mans a l'obra i vaig començar a dir les coses que passen pel nostre poble. D'això ja fa dos anys...com passa el temps!
En dos anys han passat un munt de coses, moltes les he reflexat al bloc i moltes més que, o per desconeixença o per falta de temps, no he pogut reflexar-les. Agraïria a que la gent que tingue notícies me les passe i jo les ficaré. Crec que veuen més tots els ulls de la gent de Campredó que solsament els meus....no trobeu?
En total s'han introduït 276 post. El que comporta 11,5 entrades al bloc per mes. Jo diria que no està gents malament.
En quan a les visites, han visitat el bloc més de 20.000 persones. Lo que equival a unes 30 visites diàries.
Bé, només donar les gràcies a les persones que s'interessent per les coses que passen als nostre menut poble i encoratjar a que ho continuent fent. Jo ho faré!
Per cert, ens veiem, si voleu, a la propera edició del Camprebloc, dins de la Fira de Campredó el proper cap de setmana del 3 al 5 de juliol.
Ús espero!

2 comentaris:

lo sifo ha dit...

Felicitats Manel!! tots els aniversaris són bons, i aquest demostra constància amb un projecte. Es bo que tots continuem i que a banda de les vivències personals de cadascun siguin un reflex del que passa al poble. Trobo que l'hauries d'actualitzar més sobintet, ara a l'estiu no serà per falta de temps....

Lo Barber ha dit...

Je,je,je..ja se per on vas colega...
No si la meua intenció és canviar la plantilla del bloc. Ho volia fer ara, però he pensat de fer-ho dins el Camprebloc. Què et sembla?