dissabte, 19 de setembre del 2009

2ª fase il·luminació Avda. Don Alvaro en marxa


Aquesta mateixa setmana s'ha dut a terme la instal·lació de les noves il·luminàries que feien falta per ficar a tota l'avinguda principal d'entrada a Campredó.
Durant l'any passat, des del Consell Assessor es va buscar les subvencions possibles per poder canviar la il·luminaria del nostre carrer principal, l'avinguda Don Alvaro. Actualment, i degut a la llei 6/2001 s'ordenació ambiental de l'enllumenat per a la protecció del medi nocturn, es venen adjudican una sèrie de subvencions per a que els municipis es puguin adaptar a la nova normativa.
El problema estava en que les subvencions que es donen des dels diferents organismes superiors al local eren "només" per la "il·luminària". O sigui, que en el cas de necessitar una farola, només ens donaven subvenció per al cap. D'aquesta forma des del Consell Assessor vam buscar la forma "d'arraconar" una partida del nostre pressupost anual per al pagament de la diferència entre el preu total de la farola i lo que ens havien donat de subvenció pel cap. Per veure el cost total de la inversió pegueu una mirada a les actes anteriors dels Consells Assessors.
I aquest any, no hi havia subvenció, però com que en el tram final del carrer ja no hi cal tantes faroles, ja que la majoria de il·luminàries van agafades a les parets dels edificis, es va poder fer l'esforç de sufragar la inversió amb un partida destinada a tal finalitat.
Així, si entres al nostre poble per l'entrada principal, podràs veure la majoria del carrer amb la típica llum groga de baixa incidència ambiental.
La foto està feta des de la part baixa de l'avinguda, tocant a la plaça, i mirant cap a munt.
A vore si avui faig alguna foto al tard per veure com ha quedat finalment i així ho podeu contemplar els campredonencs que ús trobeu fora del poble.
Fotos realitzades. Desculpeu si no són de molt bona qualitat. Feia tard que ja era hora del Barça-At. Madriz!