dimarts, 8 de setembre del 2009

Campredó, 2on. classificat a la Regata de Muletes!

L'any passat durant les Festes de la Cinta de Tortosa es va ficar en marxa una nova cursa. Es tracta de la cursa de Muletes pel riu entre diferents assossiacions i pobles del municipi.
La cursa de l'any passat crec que va ser una mica accelerada i amb poca predicció en quan al recorregut traçat pel riu. Ja que no tenien les mateixes condicions del riu (principalment la corrent que porta el riu i que no és la mateixa segons la zona) una muleta que es trobava a la part de Ferreries que un altra que es trobava a esta part del riu. Per això crec que per aquesta raó la victòria es va decantar per les muletes que anaven per la part de Ferreries del riu.
Enguany la cosa ha sigut totalment diferent. L'organització s'ha ficat les piles i ha montat un circuit veritablement adequat a les característiques del riu en la zona on es donaria la cursa, justament davant el Club de Rem.
En cada mànega de la cursa hi prenien part 4 embarcacions, i cada dos feia el recorregut contrari. O sigui, dos barques anaven cap a dalt en sentit contrari a la corrent i dos cap a baix. A continuació pegaven la volta per una boia i tornaven cap al punt de partida per continuar cap a la boia oposada.
Per part de la muleta de Campredó van formar part els remers: Albert Estorach, Diego Gascón, J. Ramon Gutiérrez, Manel Àlvarez, Joel Rodríguez i un altre remer que en aquest moment no se el nom (si algú el sap que ho digue), i tots capitanejats al timor per Verònica Garcia, regatista professional.
En la primera mànega la muleta de Campredó va quedar en segon lloc, al darrera de la muleta de l'horta de Pimpi, amb un temps de 3' 16". Temps una mica per dalt dels obtinguts en els entrenaments, segons paraules dels nostres remers.
Però tot i així, es classificaven per la final els millors 4 temps de les mànegues classificatòries. Així Campredó va quedar en el millor tercer temps, per darrera de Jesús i l'horta de Pimpí. L'altre classificat era la Rabal de Sant Llatzer.

La final va ser intensa i es va dubtar per qui havia sigut el guanyador fins que el jurat va donar la seva classificació oficial. A la boia d'arribada "quasi" van arribar igual Campredó com Sant Llatzer. Només els va separar un pèl de.....O sigui, menys d'un segon de diferència entre les dos embarcacions.
Crec que els nostres remers van fer una molt bona cursa i que gràcies a ells estem a dalt del podi. També cal felicitar a l'afició que va estar amb l'equip tota l'estona.


ENHORABONA CAMPIONS!

En la última foto es pot apreciar la distància entre una embarcació i l'altra a la gran final. Els de Campredó són els més allunyats.