dijous, 15 d’octubre del 2009

Peregrinació a Roma

El passat cap de setmana, pont del Pilar, la Parròquia de Campredó va organitzar un viatge de peregrinació a Roma com a un nou acte del Jubileu del 25è. aniversari de la nostra parròquia.
El full de ruta que ve tenir la gent que va anar va ser aquest (i ja ús puc assegurar que el van complir a "rajatabla"):

9 d’octubre. Sortim de Campredó a les 5,30h, amb autobús, cap a l’aeroport. Tenim el vol a les 10,05h. Volem amb vueling, vol número VY 3136. Arribem a Roma. Ens espera l’autobús que ens porta als Museus Vaticans. L’equipatge ha de ser senzill!

Dinar en el museus, cadascú pel seu compte. Visita als museus (12 euros per persona), Basílica de Sant Pere del Vaticà, plaça de sant Pere del Vaticà i anem a l’Hotel Europa, via Varese, 26.

Després de sopar visita nocturna amb autobús per la ciutat.

10 d’octubre. Després d’esmorzar visitem el centre de la ciutat: Coliseu, Arcs de triomf, Furs Imperials i de Trajà, plaça Venècia, Monument a Víctor-Manuel II, Capitoli, si hi ha temps el Circ Màxim i la Boca de la Veritat.

Dinar al restaurant. Després del descans oportú visitarem Sant Joan del Laterà, Santa Maria la Major, la zona del Quirinal i la Fontana de Trevi. Deixarem un temps per comprar.

Anem al Trastevere, zona d’espectacles i animació. Allí soparem, cadascú es paga el seu, i participarem de l’ambient festiu i dinàmic del barri.

11 octubre. Participem en la Missa Papal a la Plaça de sant Pere, on canonitzarà al P. Damián, el P. Coll i Sor Joana Jugan.

Anem a dinar al restaurant i després de l’oportú repòs anirem a fer la ruta de les places: plaça de la República, plaça d’Espanya, plaça de la Colonna (per fer-nos un geladet a la millor gelateria de Roma), Panteó (on ens farem el caputxino en la millor cafeteria romana), plaça Navona.

Sopar al restaurant. (Qui encara tingui forces pot fer una visita nocturna per la ciutat.

12 de octubre. A les 9h tenim l’entrada a les catacumbes. Després de visitar-les, el mateix autobús que ens ha portat fins el lloc ens portarà a l’aeroport on tenim el vol de retorn a les 12,35h, amb la companyia vueling, número VY 3137.

Nota: Full de ruta i fotos de Mn. Victor. Per si voleu saber com va anar el viatge, crec que val la pena que alguna persona que va anar que mos ho conte.


2 comentaris:

Unknown ha dit...

Hola Barber, vull felicitar al capellà per l'interés desinteresat que té de fer coses per la gent del poble.
Escric este comentari per saber si es farà l'almacen de taronges a Font de Quinto. Aniria molt bé per al poble ja que donaria llocs de traball tant necessaris avui en dia.

Lo Barber ha dit...

Hola campredonenc. Pos si, no se com s'ho fa però Victoret té una energia que es massa. Es capaç de trobar aigua al mig del desert...je,je,je..
En quan al tema de la SAT, es clar que s'ha de fer, lo que com es normal avui, la cosa està una mica parada. Bé, exactament no se com està el tema, però "suposo" que els propietaris deuran deixar passar un temps fins que l'economia aixeque cap.