dilluns, 23 de novembre del 2009

La U.E. Campredó "co-lider" de 3ª Territorial


Ja fa dies que volia ficar un post sobre la trajectòria d'enguany de la U.E. Campredó, però la veritat es que estava esperant esta ocasió per ficar-ho.
Com tots sabeu, enguany l'equip estrenava nou entrenador. Es tracta concretament d'Edu Fuster. Antic jugador de l'equip que la temporada passada va decidir penjar les botes i dedicar-se al difícil món de l'entrenament. Al principi es veia que no ho tenia molt clar i que li feia falta confiança en sí mateix. Però sempre va bé tenir un "mister" com a cunyat, i sobretot, un bon recolsament de l'equip o de la junta directiva.
Poc a poc Edu es va fer amb l'equip i el va fer seu. Ha format un bloc bastant sòlit amb uns homens que ho donen tot des de el primer minut. Totes les línees del camp estan compremeses amb les altres línees, s'ajuden, es compenetren i fan gols que és lo que imnporta al final. A dia d'avui l'equip és co-lider amb 20 punts conjuntament amb el C.F. Ginestar, el C.D. Roquetenc B, i la J.D. Flix. Mireu aquí resultats i classificació.
Està clar que no tot són flors i violes. També hi ha moments dolents i errades, encara que aquestes són normals en equips d'esta categoria on un jugador no cobra lo mateix que en equips de categories superiors. A vegades es nota quan es juga contra un equip inferior perquè l'equip és sol relaxar i ficar-se a la seva alçada en quan al joc i aquest fet condiciona el resultat final d'algun partit. També cal destacar que aquest fet es nota en que molts partits els gols no arriben fins la segona part, quan al vestidor Edu fot dos crits (suposo, no ho veig jo...) i els hi diu: "Eics! que estem a la mitja part i encara empatant a zero!!!". I llavors es fiquen les piles, surten al camp i claven en pocs minuts dos o tres gols i ja està, partit guanyat!
Per altra banda, cal destacar les noves incorporacions de l'equip, les quals estan donant un molt bon rendiment. La tornada de Didac com a extrem, després d'un any d'absència, i la incorporació d'Omar Machí, amb la seva tocada de pilota i la seva rapidesa (jo diria que més i tot que la de Didac), fan dels extrems de la punta d'atac "letal". També cal destacar la incorporació de López i Diego al mig del camp, els quals fan un treball intens (del que a vegades la gent no ho nota) i a la vegada donen més profunditat a la zona d'atac en les seves contínues pujades a l'àrea. Òbviament sense deixar-me del treball al mig del camp de Joel i Jaume, i de les tallades de pilota a la defensa d'homes com Ramonet, Albert, Marcos o Brahim.
En definitiva, si la constància no decau aquest any podem tenir l'equip a 2ona.
Això s'haurà de vore en els desplaçament que l'equip té a partir d'ara. Aquest setmana l'equip es juga mooolt, i sobretot el lideratge, al camp de la J.D. Flix. Serà el proper dissabte dia 28 a les 19 hores. L'equip vos necessita!
VISCA LA U.E. CAMPREDÓ!!!!