diumenge, 20 de desembre del 2009

Garcia-Ballester S.L. nou patrocinador de la U.E. Campredó

Foto: Gerard March
Des d'aquesta mateixa setmana, l'equip de futbol del nostre poble acaba d'estrenar nou patrocinador. Es tracta de l'exportador de fruita dolça, principalment tota classe de taronges i mandarines, Garcia-Ballester S.L., amb domicili social a Burriana (Castelló) i propietari de la Finca "Mas de la Missa", ubicada a Font de Quinto.
La foto és del partit que va realitzar la U.E. Campredó ahir dissabte al camp de la Forja contra la U.E. Tivenys, i amb el balanç d'empat a 2.
El partit va començar bé per als homes d'Edu, marcant primerament mitjançant una bonica paret entre Josep Martí i Omar. Però a la mitja part ja s'arribava amb un 1-1 en el marcador i un bastant mal joc de l'equip local. Tal i com era d'esperar, el Tivenys es va adelantar al marcador, i va ser llavors quan els jugadors del Campredó se'n van donar conte que el partit se 'n anava de les seves mans i va ser llavors quan van començar a espitjar l'accelerador, donant fruit al minut 80 i pico, quan Heder d'un fort xut ficava el definitiu 2-2 al marcador.