dissabte, 9 de gener del 2010

Els Reis Mags arriben a Campredó

Puntualment, SSMM els Reis Mags d'Orient han arribat sobre les 18:30 hores a Font de Quinto per donar els regals que portaven pels xiquets i xiquetes que s'han portat bé, es clar, de les ravaletes. Un cop s'han repartit tots els regals, s'han dirigit cap a Campredó. Han entrat al poble pel lligallo i han anat baixant amb les llums del poble apagades il·luminades amb les entorxes que portaven els patges reials.



A la plaça del poble els estaven esperant un munt de xiquets i xiquetes amb els seus pares i familiars. Al patges van començar a tirar caramels a dreta i esquerra del carrer omplint a tothom. Els xiquets es tornaven calç per agafar-ne el màxim possible.


Els Reis van continuar el seu trajecte fins a l'interior de l'esglèsia, que després d'adorar al nen Jesús, es van seure als seus respectius seients i van començar a repartir regals. Hi havia un munt de regals, per a grans i menuts. Jo diria que van estar sobre una hora donant regals i caramels per tothom. Mn. Victor es trobarà tota l'esglèsia plena de caramels que els crios ja no en volien més del munt que hi havia. Un cop finalitzada l'entrega de regals, i com ja es habitual, els Reis es van despedir de tothom fent-se fotos i es van dirigir a casa de la Sra. Rosita la del "Groc" per saludar a Roseta.
I des d'aquí ja van agafar el camí de tornada cap a l'Orient fins l'any vinent.