divendres, 2 d’abril del 2010

Els campredonencs envaeixen la Torra

Com tots els divendres Sants, els campredonencs i altra gent vinguda de fora ens reunim a la zona de la Torra per contemplar el magnífic paissatge que tenim al nostre voltant i que moltes vegades passa per davant dels nostres ulls i no es fixem de les meravelles que tenim.
Com ja és tradició, l'Associació de Joves del nostre poble ens preparen i ens serveixen les típiques sardinetes fetes a la brassa amb una bona picadeta i un bon porronet de vi.
A continuació es pot visitar la Torra ja restaurada, i contemplar els quadres representatius que hi ha en el seu interior i que donen una visió de la utilitat que va tenir.


Per acabar, es pot fer la visita obligada, mentres culls espàrrecs o "frígoles", a la Casa del Prat. També restaurada i que sempre ens deleita amb la seva magnífica escala de caragol.
Avui ha fet un molt bon dia i la gent, com la nostra colla, ho ha aprofitat per apropar-se amb bicicleta o fins i tot a peu.

La propera cita obligada serà el proper dia 1 de maig, amb la missa a l'Ermita de Solicrú i la posterior baldanada a càrrec de l'Associació de Joves.
Vos esperem!