divendres, 4 de febrer del 2011

Gener: Mes de l'esport a Campredó

Durant el passat mes de gener, es van realitzar a Campredó dos proves importants a les comarques ebrenques de cros. La primera, que es va realitzar el passat diumenge dia 16 de gener, va ser la IIª Cursa i el IVº Canicross "Les II Torres". Aquesta cursa forma part del IVº Circuit de Curses de Muntanya de les Terres de l'Ebre i que oganitza l'Associació Campredó Esport, amb col·laboració amb l'E.M.D. de Campredó, l'Associació Juvenil Campredó Jove i una multutid de campredonencs/enques. Paral·lelament a la cursa i el canicross (cursa de muntanya amb gos) es va realitzar una marxa popular amb la finalitat d'aficionar a la gent a la pràctica de l'esport.
En quan a la participació, aquesta va ser molt elevada, tenint 178 participants a la cursa, 134 a la marxa i 38 al canicross. Tot un èxit de participació i esperant que l'any vinent pugui ser una mica millor. Encara que l'objetiu de l'organització es arribar als 400 inscrits (fita que enguany ja teniem proposada).
A part, el següent cap de setmana, concretament el diumenge 23 de gener, es va realitzar la tercera i última cursa de cross comarcal escolar. Havent-se realitzat dos proves anteriorment a Els Reguers i Jesus. En aquest esdeveniment hiparticipar uns 200 participants correspenents a les catergories: patufets, pre-benjamí, benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil.
Cal destacar la bona participació local, tant de xiquets de l'escola Port Rodó com d'altres escoles de la comarca del Baix Ebre.
Les properes fites de l'associació Campredó Esport són l'organització d'una prova del campionat provincial infantil de bicicleta de carretera per circuit urbà i com no, la marxa nocturna a l'estiu.