diumenge, 13 de març del 2011

Constitució E.M.D. Campredó

Bé, com tots ja sabeu, el passat divendres 25 de febrer es va constituïr formalment la nova Entitat Municipal Descentralitzada de Campredó, Baix la presidència de la Vicepresidenta del govern de la Generalitat, la Sra. Joana Ortega i de l'alcalde de Tortosa el Sr. Ferran Bel.
La constitució de la nova "comissió gestora" venia donada pel nombre de regidors que havien sortit elegits a les passdes eleccions municipals de 2007. D'aquesta forma, la nova comissió gestora estarà formada per 6 regidors de Ciu i de 3 regidors del PSC.
L'acte va començar amb els pertinents parlaments, tant de l'alcalde de Tortosa com de l'alcalde pedani de Campredó. A continuació ja va tenir lloc l'elecció del nou President de la nova EMD, presentant-se el Sr. Joan Sanahuja, per part del grup de Ciu, i del Sr. Manel Àlvarez, per part del grup del PSC.
La votació va quedar com era d'espera, amb 6 vots pel Sr. Joan Sanahuja i de 3 vots pel Sr. Manel Àlvarez.
Un cop nomenat el nou President, els portaveus del PSC (Manel Àlvarez) i de Ciu (jo mateix), van dir unes paraules. Aquí tots dos vam coincidir amb la necessitat de treballar tots plegats, tant els que estem dins al consistori com els que no, per un poble de Campredó millor en tots els àmbits: cultural, esportiu, històric, econòmic, social, etc. I sobretot, treballar plegats en front comú de cara al Govern de l'Estat per poder fer canviar l'actual direcció de la nova autovia A-7.
Un cop finalitzats els parlamants dels portaveus, el nou President va dir unes poques paraules (no moltes, que mos se va emocionar), sobretot d'agraïment a tot el poble que li ha fet costat i a tots els familiars que sempre hem estat al seu costat.

En quan als regidors, aquestos han sigut:

Per part de CIU:

- Joan Sanahuja Ramírez. Alcalde President.
- Joan Manel Sanahuja Vidal.
- José Juan Mestres Príncep.
- Xus Colomé Casanova.
- Angel March Mayo.
- Cinta March.


Per part de PSC:

- Manel Àlvarez Chavarria.
- Sílvia Arbona.
- Nuria Gisbert Martínez.


Només donar la enhorabona a tots i a treballar pel poble!