dijous, 16 de juny del 2011

Festes a Sant Joan

Carta de l'Associació "Penya Taurina La Tradició".

Benvolguts Campredonencs/ques:

Recentment s’ha aprovat la llei de regulació dels correbous. Aquesta llei contempla que els pobles que antigament feien bous en unes altres dates que no siguin les de la festa major i ho puguin demostrar, poden tornar a fer-ne. Per aquest motiu la penya taurina ha decidit que en lloc de celebrar la festa anual fora del poble, com últimament estàvem realitzant, aquest any, i en col•laboració amb la E.M.D. de Campredó i l’Associació Juvenil, la realitzarem al nostre poble. Així, molta més gent, tant socis com no, podran disfrutar-la. Aquesta tindrà lloc per Sant Joan, els dies 25 i 26, ja que antigament es feien bous per aquestes dates i així es podria recuperar aquesta festa.

El programa d’actes serà el següent:

Divendres 24
24:30 hores: Disco mòbil amb STUDILLO DJ al recinte de festes
Dissabte 25:
18:00 hores: Bous a la plaça
21:30 hores: Bou embolat infantil
22:00 hores: Bou embolat
24:00 hores: Ball amb l’orquestra PETANCA
Diumenge 26:
10:30 hores: Bou capllaçat
13:30 hores: Dinar anual
18:00 hores: Bous a la plaça

El menú consta de:

Pica-pica
Paella
Corder
Postre
Pa, all i oli, vi, sifó i aigua

Preus:
Socis No socis
Nens 0 a 6 anys Gratuït Gratuït
Nens 6 a 10 anys 5 € 15 €
Adults 5 € 30 €

També us fem saber que el diumenge anterior, dia 19 de juny, a les 9 del matí qui vulgui pot posar carreta, carro o “tablado”, ja que muntarem la plaça. Hi haurà servei de cantina (bocates, plats combinats, etc...). La ramaderia dels dos dies serà la de Pedro Fumador “lo Xarnego”. Us recordem que els menors de 14 anys no poden baixar a la plaça. Podeu adquirir els tíquets del dinar del dia 26 a Forn de Pa Gisbert, a l’Estanc, a les oficines municipals o a qualsevol membre de la junta.
Per últim, fer un aclariment: les persones que trobeu car el dinar per 30€, dir-vos que veureu durant els dos dies bous GRATIS. En canvi, els socis ja han pagat la seva quota de 20€ anual, per això creiem que el preu és raonable.
Esperem la màxima participació per part de tots, tant socis com no.

LA JUNTA