dijous, 28 de juny del 2007

Agraïment

Des d'aquest bloc, voldria donar les gràcies a la Senyoreta Noelia Valero per la seva tasca realitzada en aquest curs escolar amb els nens i nenes de P-3. Es que si no ho sabeu, ha sigut la senyoreta de ma filla i d'altres nens del poble. A part de fer la seva tasca, que per això li paguen i que no és cosa fàcil, ha desenvolupat un paper important en el primer any de vida escolar d'estos xiquets i xiquetes.
A part, s'ha preocupat personalment del seu aprenentatge diàri i de les vides privades com si d'una fada madrina es tractés. Ja se, per altra banda, que no continuaràs a este col.legi, i com molts dels mestres interins que ha hagut enguany. És una de les coses que no entendré mai, per què anar canviant tant sobint de mestres? a la fi, el que paguen este canvi brusc són els xiquets que han d'amoldar-se a un nou mestre, i per tant, a un nou caràcter i forma de treballar.
Degut a este canvi, qui em promet a mi que ma filla no perdrà tot lo que ha guanyat enguany per culpa del canvi de mestre?..i que conste que no vull criticar al mestre del curs que ve, ja que ni se amb qui anirà ni qui és....
Be, no m'enrollo més. Moltes gràcies Noelia i fins un altra.
Foto: Lo Barber. Carnaval 07: Noelia amb els xiquets de P-3.