dimecres, 27 de juny del 2007

Fi del curs escolar

Suposo que ja heu notat pels carrers una multitud abundant de xiquets i xiquetes (com s'ha d'acabar el món?...potser s'acabarà pel mal que hi puguen fer tants de xiaquets quan siguen grans...). La plaça del poble sempre està plena de xiquets i mares o avis controlant, encara que això es traslladarà a la piscina municipal a partir de la setmana vinent. Ja podeu anar passant per les oficines municipals pel vostre bono personal per la temporada d'estiu. Crec que el preu va sobre els 19€ un més i uns 30€ els dos mesos d'estiu (juliol, agost) i el tiquets diari sobre els 2,40€. Teniu en compte que són preus APROXIMANTS, que ho estic ara mateix dient de cap.
Ui! que me n'he anat per les rames! Pos tal i com diu el títol, avui he anat a buscar les macro-notes de ma filla a les escoles, per lo que es dona per concluït el curs escolar 2006/07. Dic lo de "macro-notes" per si no heu vist mai unes notes d'un P-3, doncs t'expliquen tota la seva vida escolar dels seu primer any d'escolarització. T'hi fiquen tots els aspectes que ha anat desenvolupan i que tenien marcats com a objectius per aquest curs. Que sapigueu que les de Nerea són molt bones i puc estar orgullós d'ella; així que segurament que es fotrà un bon estiu.

Be, només agraïr la feina feta pels mestres i sobretot, pels avis per aguantar als nets durant tot l'any i bona part de l'estiu.
Foto: Port Rodó