dilluns, 17 de setembre del 2007

Mirall de circulació nou a Font de Quinto

Des de que Enriquet va fer els unifamiliars adosats a Font de Quinto, el trànsit s'ha multiplicat i ja sembla l'Avda. Don Àlvaro en hores punta, quan la gent va a dinar.
Encara que el carrer que dona als unifamiliars té dos sortides, al carrer principal de Font de quinto, pel costat de l'antiga "botigueta" i per baix, al camí de Campredó a Amposta, es veu que la gent entra per baix i surt per davant de la botigueta.
Doncs a la casa que hi ha en aquest encreuament dificulta la visió dels cotxes que venen de baix al canal i més d'un cop ja ha hagut alguna que altra "rascadeta", que per sort no ha anat a més.
Pel que m'han dit, la gent de Font de Quinto va demanar a l'alcalde pedani que si podien ficar un mirall per veure l'angle mort de la carretera que tapava la casa. Fins i tot el constuctor Sr. Josep Beneito es va oferir de ficar-lo ell mateix.
Però al nostre alcalde no se li escapa una, i este cap de setmana ja hem pogut vore ficat el nou mirall.
Esperem que dure i que no sigue l'única obra que faci el nostre alcalde....je,je,je...
Foto: C.A.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

AIXO ESPEREM MANEL QUE NO SIGUI LA UNICA OBRA QUE FACI, CONFIEMT EN VOSTE SR. SANAHUJA

emigdi ha dit...

Digues-li a ton pare que no s'encante i que ens done el local per als plafons del patrimoni, o sinó Víctor el fotrà pelat, que té poques manies malgrat ser capellà. Au pos, ja ho saps!

Clara Àlvarez ha dit...

Sí Manel, com tu dius, Josep i Àlvaro van posar aquest mirall el passat dia 10 de setembre. Gràcies als responsables d'aquesta nova senyalització; la veritat és que els que passem sovint per allí ho agraím molt.