dimecres, 31 d’octubre del 2007

Un dia al rovelló

En primer lloc, disculpar a la clientela els dies que he estat inactiu. Normalment els dilluns no em puc conectar ja que estic tot el dia a classe, per lo que no he pogut introduir entrades sobre els aconteixements del cap de setmana: castanyada crios, etc.
Per altra banda, m'he canviat l'ordinador per lo que he estat el dimarts sense ell. I avui he estat tot el dia ocupat en altres coses i en configurar i introduir de nou programes al nou ordinador. I ara, abans d'anar a soltar perdius al monte (ja veieu que no paro) he buscat uns minuts per poder escriure 4 ratlles.
Pos el cap de setmana passat vam anar tota la colla al port a vore si feiem un rantxet de rovellons. Fet complicat tal i com ha anat l'any per a ells: poca pluja, fred de cop, i ara vent. Però natros no vam perdre la il.lusió i ens vam fotre la matinada de rigor per a vore com anava la cosa. També he de dit que portavem a un dels millors experts "micòlegs" de la comarca, el Sr. Javier Aragonés (veure foto).
El matí va ocmençar una mica humit, i ja sabiem d'entrada que l'únic lloc on poder trobar 4 rovellons era a.......(està més que clar que no vos ho diré.....je,je,je...). Així que el nostre expert ens va portar al lloc. Allí ell mateix ja va fer un bon ranxet, però vam canviar de lloc per a vore si a un altre que jo sabia (tan bo o millor que l'anterior) podiem fer algo més. Quan vam arribar al segon lloc ens vam ficar a esmortzar i després de buscar un moment les dones ja es queixaven que ara massa aspés i que no podien ni acaminar. Per lo que vam tornar a canviar de lloc. I aquesta va ser la primera errada, fer cas a les dones.....
A aquest segon lloc no hi havia res de res!!!, així que vam perdre casi una hora i mals de culs pels sostraqueix del 4x4.
Per lo que vam tornar al principi i vam acabar d'omplir els cistellets tal i com podeu apreciar a la foto.
En conclusió, que si voleu fer un rovellonet.....a Javier "lo vaporet" heu d'anar....

1 comentari:

Unknown ha dit...

ja ja ja, "micòleg", però si este personatge els xafa tots quan va pel monte,un professional en un lloc en té prou no cal anar canviant per a trovar-ne més....
això si lo rovellonet que mos vam menjar bo.