dimarts, 23 d’octubre del 2007

Èxit de la 55a Festa de la Bicicleta

Aquest passat cap de setmana, concretament el diumenge, es va cel.lebrar la 55a edició de la Festa de la bicicleta organitzada per la Regidoria d'Esport de l'ajuntament de Tortosa i la Penya ciclista Baix Ebre.
Crec personalment que va ser un èxit tan de participació, més de 500 ciclistes segons l'organització (i fins i tot la mateixa organització es va sorpendre ja que només n'esperaven uns 300 participants), com d'organització per part de les persones encarregades. Tan la Penya ciclista com la gent de Campredó vam desplegar un ventall de personal a disposició de la gent. Des d'aquí agraïr la col.laboració desinteressada del Consell Assessor a Campredó com de membres de la Comissió de Festes.
Van marticipar un gran nombre de regidors de l'ajuntament, fins i tot l'alcalde de Tortosa Ferran Bel i el regidor d'esports Pere Panisello, portaven la nostra samarreta reinvicativa en contra de l'autovia. Així m'agrada!
La sortida programada per les 10 del matí des de Tortosa es va retraçar uns 10 minutets i sobre les 10:45 va arribar el seguissi a l'entrada al polígon per la part de COTRAT on els estavem esperant gent de Campredó amb bici i amb la samarreta de la nostra causa "Entre Campredó i Font de Quinto ni parlar-ne!".
A continuació ens vam unir a la marxa i vam fer cap a l'entrada del poble per la part de dalt on la policia local va començar a sonar les seves sirenes anunciant l'entrada al poble. La veritat es que feina "bonic" vore tot lo lligallo ple de bicicletes de dalt a baix. Quan el cap arribava a la plaça, la cua encara entrava al poble. Imagineus els ciclistes que anavem. A continuació es va pegar una volta de rigor per tot el poble i seguidament es vafer cap a la pista poliesportiva on els ciclistes van "descavalgar" de les seues bicis i va ser quan l'organització es va ficar en marxa i a donar baldanes i refrescos per tothom.
Finalment es van fer els sortejos esperats entre els participants i després de reposar i agafar forces amb les badanetes, la comitiva va continuar el seu camir de tornada.
Cal destacar la feina de la comissió de festes en la posada de pancartes i banderes per tot el poble en rebuig al traçat de l'autovia.
Fotos: Gerard March (Lo sifo)

1 comentari:

joshua ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.