dijous, 17 de gener del 2008

L'Ajuntament posa en marxa el nou PAM

El govern de Tortosa va fer públic el passat dimarts el Pla d'Acció Municipal (PAM) pel mandat 2007-2011.
Es tracta d'un document concebut com una eina de gestió i de compromís amb els ciutadans, tant de la pròpia ciutat de Tortosa com dels seus pobles. De fet, el document inclou gairebé 450 actuacions vinculades a un calendari d'execució, amb què el govern de Ferran Bel (CiU i ERC) busca «solucionar els problemes actuals» de la població i posar les bases de la Tortosa del futur. El PAM té l'objectiu de millorar la qualitat de vida dels veïns de Tortosa i els pobles del municipi, promoure un creixement sostenible i apostar per la projecció de la ciutat en tots els àmbits, per reforçar la seua capitalitat a les Terres de l'Ebre. El govern tortosí no descarta incloure més actuacions i complir el 100% del nou full de ruta de l'Ajuntament.
En aquest sentit, i fent referència a les actuacions que vol fer l'ajuntament al poble de Campredó, en cal destacar unes quantes d'importants, tan per la seva magnitud com per la seva importància ver el municipi.
Les principals actuacions a dur a terme són:
- Construcció de l'Arxiu Comarcal de les Terres de l'Ebre a Campredó, concretament al polígon industrial.
- Cobriment de la part lateral que dona a la plaça de bous de la pista poliesportiva, en una primera fase (per enguany) i la cubrició total de tota la pista poliesportiva.
- Construcció dels nous vestidors. Obra en fase de licitació.
- Nou dispensari mèdic.
- Impuls a la fira Campredó-Actiu.
- Cessió per part de Renfe de l'estació i arrenjament de la mateixa per a nous equipaments municipals (casal jovent, etc.).
- Millora punts de llum entrada poble. Concretament, substitució de 16 faroles que ja es troben en mal estat a l'entrada del poble per l'Avda. Don Alvaro.
- Pla de Noves Tecnologies. Ja hi ha una subvenció otorgada de 48.000€ (24.000 per part de la Generalitat i 24.000 per part de l'ajuntament) per montar una sala amb Pc i internet i cursos per a ensenyar a la gent aquesta actual eina de treball. Amb la idea de instal.lar una xarxa wifi d'internet a tot el poble i polígons.
- Gestió de la nova via verda entre Tortosa i Amposta per la vora del riu-canal.
I moltes altres de petita dimensió que es durant a terme entre el 2008 i el 2011.
Foto: La Marfanta