diumenge, 6 de gener del 2008

Nova atracció al parc infantil

En primer lloc, bon any a tots els campredonencs/enques i demés visitants del bloc. Ja se que fa dies que estic fora d'òrbita. He estat uns dies de descans i relax a la muntanya (ho aconsello a tot aquell que vulgue començar l'any laboral amb força i vitalitat). Però no m'he descuidat d'agafar tota la informació que ha anat passant al poble durant aquests últims dies de l'any i principis d'aquest 2008.
Els últims dies de l'any ens van portar una atracció nova al parc infantil. És un petit "columpio" per a dos nens tipus cavall amb molla per anar "gronxant" a la canalla. Ha sigut obra de la pedania i s'enmarca en un pla de xoc i d'actuació en diferents indrets del nostre poble on feia falta algun que altre element per millorar el benestar de tots els ciutadans.
A part de l'atracció, la següent infraestructura a instal.lar al parc és un llum per augmentar la claror per la nit a aquella zona.
Per altra banda, el nostre alcalde pedani ja ha convocat (per començar l'any amb foça i amb ganes de treballar) una reunió amb totes les assossiacions del poble per al proper divendres dia 11 a les 20 hores per començar a treballar amb la confecció d'un calendari d'actes i esdeveniments a tenir lloc al nostre poble durant el 2008 i organitzats per les mateixes identitats.

1 comentari:

Anònim ha dit...

ualaaaaa! kin pla de super-xoc!!! m'he quedat bocabadat!