dimecres, 30 de gener del 2008

Un campredonenc nou gerent de l'Àrea d'Esports

L'alcalde de Tortosa va presentar ahir el nou gerent d'Esports. Es tracta del campredonenc Xavier Nadal, que s'encarregarà de dirigir el servei d'Esports de l'Ajuntament, així com la nova entitat pública empresarial que servirà per gestionar els diferents equipaments i les noves instal·lacions. En aquest sentit, Ferran Bel va confirmar que enguany començaran les obres de la nova piscina, del nou camp de gespa de l'estadi i del centre de tecnificació ciclista de Vinallop. A més, va refermar el compromís de cobrir l'actual velòdrom.
Com tots sabeu, Xavi Nadal va nèixer a Salamanca on va viure tota la seva infantesa. Encara que tots els estiu ens venia a veure, ja que els seus pares són del poble, ha sigut ara ja de gran que al dirigir la seva vida professional encaminada als esports ha retornat a casa per dur a terme la labor que li ha encomanat l'alcalde. Estic ben segur que Xavi ho farà lo millor que sabrà, i com no, molt millor tractant-se d'una feina relacionada amb els esports, la seva gran passió.
Per la seva part, Ferran Bel va dir que el nou gerent d'Esports també s'encarregarà de la nova entitat pública empresarial, una societat mercantil que hauria d'estar constituïda durant el primer trimestre i que estarà supeditada a Nadal amb la finalitat de gestió el Patronat d'Esport com una empresa més. De fet, Xavier Nadal va explicar que ja han començat a reorganitzar l'actual patronat municipal d'Esports, amb l'objectiu d'organitzar noves activitats que motivin els ciutadans a utilitzar les actuals instal·lacions. «Estem en un període de transició fins que estiga constituïda l'empresa», va dir Nadal.
Un dels objectius primordials i bàsics que es marca el nou gerent d'Esports seà impulsar la construcció de les noves instal·lacions, així com fer un programa d'activitats i usos dels nous equipaments per a que la gent de Tortosa i els seus municipi tornim a confiar en les instal.lacions que el municipi brinda a la gent que vol està en forma.
Foto: La Marfanta.