dissabte, 2 de febrer del 2008

Carnaval a l'escola

Ahir la tarde, com ja fa uns quants anys, l'AMPA del CEIP Port Rodó organitza la tradicional rua de carnaval.
L'acte va començar amb la concentració de tots els xiquets i xiquetes desfressats a la plaça Mn. Tomás. Des d'allí, i després de fer-se les fotos de rigor, van començar la rua pels carrers del poble.
Al davant anava la directora de l'orquestra i l'orquestra del col.legi, inventada per aquest acte. I esperem que a partir d'ara faci més actuacions en públic, ja que ho van fer relativament bé. Pos dirigits per la Policia Local, van agafar l'andante cap a vall fins arribar com sempre cap l'antic forn de pa i seguidament van pujar pel carrer F. Llop fins arribar un altre cop a la plaça. Des d'allí van continuar cap a dalt fins arribar a l'escola.
Un cop a l'escola, la profe de gimnasia havia organitzar alguna carrera entre els mes granets amb paella i truita a sobre.
A continuació l'AMPA ja tenia la xocolata calenta a punt, però aquest any amb una sorpresa afegida...si,si...hi havia "xurros" i tot!!!
Crec que es van ficar més les botes les mares i iaies que no pas los crios.....je,je,je....
I per la nit, cap a les 22:30 h. va haver la concentració de disfresses del Carnaval Campredó '08, que també va pegar la volta pels carrer del poble juntament amb una gent que feia una mica de soroll...