dissabte, 26 d’abril del 2008

Exitosa jornada del "Totxo"

Ja se que ja fa quasi una setmana d'aquest succés, però es que a dia d'avui el dia encara només té 24 hores i a mi ja me'n fan falta. Per això he d'esperar al cap de setmana per poder escriure les notícies que passen al nostre poble. Perdoneu el retard.
El passat diumenge, puntualment com és de costum tot lo que fa Mn. Victor, va tenir lloc la jornada anual de "Mans Unides" (coneguda popularment com Jornada del "Totxo"). A les 16 hores ja estava tot preparat i a punt. Com que el matí va ser algo plujós, Mn. Victor va decidir ficar les paradetes al porxo de l'esglèsia per si les mosques...
Únicament la parada de venda d'espelmes i samarretes estava al carrer. La de menjar i la de venda de "souvenirs" estaven a l'entrada. La parada de les plantes també estava baix, però com vam vore que feia un bon sol, pos les seves encarregades, les incombustibles Xus i Rosa, les van ficar al carrer.
Per altra banda, les monitores eren les encarregades de distreure als més petits amb jocs. I un servidor i Gerard vam organitzar el campionat habitual de futbol-3 per als crios, amb l'ajuda de costum de l'oncle Pagà.
I puntualment, a les 18:10 hores es va dur a terme la conferència que hi havia programada a càrrec del Sr. Laureà Pagaroles sobre el món templer a les nostres terres. Va ser una conferència molt interessant i profitosa. Al meu entendre, massa plena de dates. Crec que la gent que no és molt del "ram" es va digué fotre un bon embolic mental.
Bé, en tot cas, una molt bona jornada on es va poder recollir una sustancial suma de dinerets (sobre els 1.300€) per a construir el que faci falta i a on faci falta.

Moltes gràcies a la gent que ho ha fet possible i fins l'any vinent.