diumenge, 27 d’abril del 2008

Festa de Sant Jordi a la plaça

Ahir dissabte dia 26 d'abril es va cel.lebrar a la plaça del poble una petita festeta organitzada per l'AMPA i per l'Assossiació Cultural Soldevila sobre la diada de Sant Jordi i els 800 anys del naixement del Rei Jaume I.
A partir de les 17 hores els xiquets van començar a anar cap a la plaça on els esperava una sèrie d'activitats pensades per a ells. Des de retallar i pintar figures del rei Jaume, passant per anar disfressats de priceses i caballers (en referència a Sant Jordi) fins escolta contes i llegint-los.
Per als mes granets l'AMPA va organitzar un petit "xiringuito" on podies degustar sabroses patates fregides amb "Ketxup" o lo millor de tot, lo nostre pa en tomata i pernilet o xorís. I tot això ben regat un bon vinet negre de la Terra Alta.
Aquesta part va estar organitzada per poder recaudar algo de dinerets per poder realitzar l'excursió de final de curs i altres activitats que no paren de fer els membres de l'AMPA, que aquest any s'estan enduent tots el punt per guanyar el guardor de "Campredonenc de l'Any".
La veritat es que molta afluència de public no va haver. Sort va tenir la organització que van agafar la sortida de la missa de la tarde i van poder recollir algun dineret més de les iaies que sortien....je,je,je....
Ara, el proper acte festiu ja serà l'excursió de final de curs que realitzaran els alumnes del CEIP Port Rodó cap a mitjans de juny. I finalment la festa de final de curs a final de juny.