divendres, 20 de juny del 2008

Entrega diplomes cursos ofimàtica i internet

Ahir dijous sobre les 20:30 del vespre es va dur a terme l'entrega de diplomes als participants dels cursos d'ofimàtica i d'introducció a internet. En total van ser una quarantena de participants entre els dos cursos i els tres grups, dos per la tarde i un pel matí.
L'acte va començar amb el parlament del nostre alcalde pedani, seguit de les 4 paraules que va dirigir al públic assistent el Regidor de Joventut i de noves Tecnologies de l'Ajuntament de Tortosa, n'Emili Lehmann. A l'acte també hi eren presents dos dels tres professors dels cursos, la Maria López i el Sisco Pinyol de l'empresa Gis. I per part del consell assessor es trobaven presents en Pepe Esquerré, Paco Aragonés i Manel Sanahuja.
Seguidament la Maria López va començar a cridar un per un a tots els participants els quals anaven venint i se'ls feia entrega dels corresponents diplomes.
L'acte va finalitzar amb els parlaments de l'alcalde pedani i del Regidor de Joventut, i a continuació un petit pica-pica com a cloenda de l'acte.
El servei de telecentre de Campredó romadrà obert al públic fins el proper 18 de Juliol. Quedant tancat per vacances fins el mes de Setembre.
Enhorabona a tots els galardonats!