dilluns, 16 de juny del 2008

Final de curs al Ceip "Port Rodó"

Aquest passat cap de setmana es van realitzar dos actes que podem dir que donaven per acabat el curs acadèmic 2007/08.
Un dels actes va ser l'excursió de final de curs que han organitzat aquest any els membres de l'Ampa per a tots els alumnes del centre. Aquesta va tenir lloc el passat dissabte dia 14. L'excursió consistia en anar a Benifallet, veure les coves "Meravella" i tot seguit agafar el vaixell turístic per portar als xiquets i membres de l'Ampa fins al poble de Miravet a la Ribera d'Ebre. El dia va trascórrer sense cap fet destacable. L'únic fet a destacar, i segons paraules d'un alumne, va ser que al arribar a Miravet i donada la crescuda del riu d'estos dies el vaixell no va poder arribar del tot ja que hi havia remolins a l'aigua i va fer temor al "patró". Per lo que van pegar mitja volta i cap a Benifallet un altre cop. Ho dic perquè qui m'ho ha explicat una mica més i es pixa al damunt...pobret! Es veu que van tindre als crios 3 hores a dalt al vaixell sense poder anar al WC ja que es trobava en molt mal estat (brut, mosques, etc.). Jo li vaig respondre al xiquet que hagués pogut pixar cap a fora del vaixell (sent xiquet....no hi veig cap problema) i ell se'n va ficar a riure (és una mica vergonyós). Bé, en tot cas, quan van arribar a Benifallet van sortir tots disparats buscant un WC. Tenint després una tornada plàcida cap a casa.
L'altre acte realitzat al centre va ser la jornada de comiat de la Srta. Carme, mestra del centre durant un grapat d'anys. Jo diria que sobre una vintena, si algú ho sap millor que m'ho faci arribar. L'acte va constar d'un passe de "power point" dels fets més importants que han passat durant aquest període de temps que "Donya Carme" ha estat al centre. A continuació va haver un dinar de comiat al Rt. Can Joan. Hi van assitir amics, familiars, companys de professió i altres autoritats.
Llàstima que no hi hagi una mica més de comunicació entre l'Ampa i el centre. Es que mira que no parlar-ho i no ficar els dos actes el mateix dia! Crec que hagués valgut la pena que la despedida de la Srta. Carme hagués sigut amb molts dels seus actuals alumnes al seu costat, no trobeu?
Foto: Carnaval '08. Srta. Carme, primera per l'esquerrra, crec...

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo crec que s'hagues pogut fer una festa amb tots els seus antics alumnes. Manel crec que sónw vint-i-quatre anys els que ha estat.

Anònim ha dit...

si que hauria estat be una despedida de exalumnes!!!
pero jo crec que qui la tindria que haver montat hauriem tingut que ser natros!!
perque la despedida que es va fer el dissabte va ser organitzada per ella i altres professor del col·legi!!
no es pot retraure res als organitzador del event, ja que cap exalumne va mostrar inters d'anar fins ara que ja a pasat!!
i com tu be o dius mari carmen es la primera desde l'esquerra.