dijous, 14 d’agost del 2008

Contenidors nous de recollida selectiva

Aquesta setmana ha acabat el desplegament dels nous contenidors de recollida selectiva al nostre poble. En realitat estava programat que el seu desplegament es dugués a terme abans de festes del poble, però per culpa de la vaga de transport que va haver es va retrassar el seu enviament des d'Italia.
Els contenidors han estat ficats pel consorci Rebé, que gestiona la recollida dels residus al Baix Ebre, i va començar al juliol amb la implantació del nou sistema de recollida, amb la renovació de 1.200 contenidors de superfície, 400 contenidors soterrats, vuit vehicles nous i un camió per netejar els contenidors.
Els contenidors s'han anat instal.lant a llocs estratègics del poble en grups de tres: un per vidre, un altre per cartró i paper i l'altre per material plàstic i llaunes.
En quan als contenidors, tenen una forma més ben acabada que els anteriors, estèticament parlant, i amb un forat semi-tancat (pel tema de les olors) per llançar els material a dintre.
Esperem que a partir d'ara els campredonencs/enques col.laborem una mica més en el tema dels residus que cada cop són més abundants en el nostre dia a dia.
Per cert, la foto ha estat realitzada aquest migdia a l'avda. Don Alvaro. Podeu apreciar el bon dia que fa avui a Campredó.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

contenidors de materia organica en ficaran???

Lo Barber ha dit...

La veritat es que no ho se. Jo he vist a altres municipis de la comarca (són els de color marró). En tot cas, demà dimarts tenim consell extraordinari per aprovar les factures de festes d'enguany i ho preguntaré.