dilluns, 25 d’agost del 2008

Resposta a una qüestió sobre contenidors residus orgànics

L'altre dia quan vaig ficar el post sobre la col.locació per tot el poble dels nous contenidors de recollida selectiva, un visitant del bloc em preguntava si ficarien els contenidors de color marró per a la recollida de residus orgànics (principalment les sobres dels menjars).
Pos la setmana pasada van tindre consell extraordinari per aprovar les factures que la comissió de festes passa a l'ajuntament i vaig treure el tema.

En conclusió, els continidors per a depositar els residus orgànics, els de color marró, es començaran a ficar per tot el poble la setmana que ve o l'altra. La raó de perquè s'ha tardat una mica més , es perquè són contenidors nous a Campredó i es vol fer abans una campanya informativa per tot el poble, anant casa per casa donant un "povalet" per ficar el residus i un full informatiu.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Les sobres del menjar es donen als gossos !!!

Lo Barber ha dit...

Je, je, je, justament m'ho has tret de la punta de la llengua Sr. Anònim. Ho volia ficar al final del post, però m'ha fet no se què i no ho he ficat. Sinó la "gent" després diu que "incito" a la crispació.....je,je,je....

Anònim ha dit...

Que les empreses del poligon no tenen que resicla???

Anònim ha dit...

Quines factures son estes de la comisio de festes.

Clara Àlvarez ha dit...

Em sembla molt bé que es faci una campanya informativa per saber què és el que s'ha de tirar en cadascun dels contenidors! de vegades et quedes amb la deixalla a la mà pensant: groc, verd, blau, marró????

Lo Barber ha dit...

A dia d'avui, dimarts dia 2, justament a les 15:40 hores han passat per casa meua a donar-me el povalet i a fer-me l'explicació pertinent.

Anònim ha dit...

Crec que abans de demanar que reciclem, tendrien de baixar la desorbitant "taxa d'escombreries" que paguem.

Lo Barber ha dit...

Sr/a. Anònim, si paguem una "desorbitant" taxa d'escombreries és perquè no reciclem. Vostè ho has dit bé, és una "taxa", no un impost. I la diferència és que una taxa s'imposa per pagar una despesa sobre allò que és paga. Aquí l'ajuntament ni guanya ni perd, només passa al ciutadà la factura que li arriba a ell del depòsit d'escombreries. Si reciclessem aquesta factura baixaria ja que aniria menys escombreries a aquest abocador controlar i més a reciclar.
Així que pel teu bé i pel futur dels nostres crios, reciclem!